Birou Traduceri Braşov – Codlea!

Logo RC Tradivarius Traduceri Autorizate Codlea Brasov

Str. Magurii nr. 5

Braşov, Codlea 505100

(+4) 0723 - 528995

(+4) 0722 – 328 997

Servicii de Traducere

Traduceri autorizate, documente, traduceri tehnice, juridice, financiare, traduceri legalizate

Serviciile Noastre

Traduceri Autorizate

Traducătorii noștrii vor realiza pentru dvs. traduceri traduceri specializate şi traduceri tehnice din şi în engleză, franceză, italiană, spaniolă, maghiară, rusă, germană, greacă, turcă, polonă, olandeză, portugheză, arabă, norvegiană, slovacă, croată, ebraică, slovenă, japoneză, chineză, finlandeză, daneză, suedeză.

Traduceri

h

TRADUCERE DOCUMENTE

Traduceri pentru documente standard sau cu scop informativ: diplome, adeverinţe, acte de maşină, email-uri, corespondenţă internă, facturi și alte tipuri de traduceri simple.

TRADUCERI TEHNICE AUTORIZATE

Traduceri tehnice specializate (memorii tehnice, studii de fezabilitate, manuale de instalare, proceduri de calitate, caiete de sarcini) în următoarele domenii: automotive, industria petroliera, aviaţie, construcţii civile, electronică, căi ferate, electromecanică, energii regenerabile, robotică, telecomunicaţii.

TRADUCERI JURIDICE

Documente juridice care pot necesita legalizare notarială, apostilare sau supralegalizare; diverse contracte, depoziţii, acorduri de confidenţialitate, sentinţe civile sau penale, legi şi regulamente, proceduri de arbitraj, aplicaţii pentru obţinerea brevetelor şi mărcilor, rapoarte judiciare

TRADUCERI FINANCIARE

Traduceri specializate din domeniul financiar-bancar: politici bancare, scrisori de garanţie, bilanţuri contabile, proiecte de investiţii, rapoarte anuale, asigurări, declaraţii contabile, declaraţii de venit.

TRADUCERI MEDICALE

Traduceri specializate din domeniul medical – farmaceutic: informaţii clinice, toxicologice, farmaceutice şi biologice, echipamente medicale: manuale de instrucţiuni, glosare de termeni medicali, studii clinice, texte generale, reţete, prospecte şi fişe medicale, articole de specialitate.

TRADUCERI MARKETING

Traduceri pentru documente din domeniul resurselor umane, marketing-ului şi publicității: manuale şi cursuri pentru angajaţi, regulamente interne ale societăţilor, prezentări companii, cercetări de marketing, cataloage publicitare, studii de piaţă.

Peste 10 ani de reputație  în traduceri

Suntem specializați în toate formele de servicii de traducere și ne concentrăm pe clienții noștri. Indiferent de complexitatea sarcinii sau de buget, prioritatea noastră este să găsim cele mai bune opțiuni pentru proiectul dumneavoastră de traducere.

CLIENŢI MULTUMIŢI

ANI DE EXPERIENŢĂ

PAGINI TRADUSE

DE CE SĂ NE ALEGI PE NOI?

Fie că ai nevoie de traducerea unui simplu document sau un proiect complex cu traduceri tehnice suntem aici să vă ajutăm! În fiecare zi, ne străduim să oferim cea mai bună experiență posibilă pentru fiecare client.

BIROU DE TRADUCERI DE ÎNCREDERE

Suntem un birou de traduceri specializate cu peste 9 ani de experiență.

TRADUCĂTORI CU EXPERIENȚĂ

Traducătorii noștri sunt întotdeauna gata să ofere cele mai bune servicii de traducere.

SOLUŢII PERSONALIZATE

Cu R&C Tradivarius beneficiați de servicii de traducere potrivite proiectului și bugetului dvs.

RASPUNS RAPID & PREȚURI MICI

Răspundem rapid cererilor de ofertă și vă oferim cele mai bune tarife.

DE LA CLIENȚI

RECENZII

Încă de la început, am făcut tot posibilul pentru a câștiga o reputație de servicii profesionale. Vă rugăm să consultați mai jos câteva dintre mărturiile clienților noștri.

Lucrăm cu R&C Tradivarius de peste 5 ani și sunt cele mai bune servicii de traducere pe care le-am găsit în zona Brașov. Echipa este foarte profesionistă și livrează întotdeauna la timp și nu în ultimul rând la prețuri decente. Dacă aveți nevoie de traduceri, vă recomand cu căldură fetele de la R&C Tradivarius!

Ioana Miruna Fulea
Mirastar SRL Codlea

Am apelat la serviciile de traduceri RC Tradivarius pentru un proiect mai complex de localizare a unei pagini web, iar echipa lor a fost de mare ajutor pentru demararea acestuia. M-au ajutat să pregătesc informațiile necesare pentru a începe și au găsit o modalitate prin care să colaborăm eficient și rapid. Au fost, de asemenea receptivi legat de ce am cerut iar rezultatul a fost peste așteptări.

Flavius Calin Tofan
Market Ventures srl, Brașov

Caut servicii de traduceri tehnice profesionale de ceva timp și, în sfârșit, am găsit un birou de traduceri care lucrează cum trebuie. Am lucrat cu RC Tradivarius luna trecută  pentru traducerea unor brevete şi documentaţii tehnice și au făcut o treabă excelentă! Sunt mulțumit că documentațiile mele sunt traduse corect și pot să le trimit cu încredere partenerilor.

ing. Marius I. Costache
Braşov

RC Tradivarius

Str. Magurii nr. 5,
Codlea, Brașov, 505100

CONTACTEAZĂ-NE

Dacă aveți orice întrebare cu privire la serviciile noastre de traducere, vă încurajăm să programați o consultație telefonică gratuită cu unul dintre profesioniștii noștri. Suntem bucuroși să vă oferim toate informațiile de care aveți nevoie.

ADRESA

Str. Magurii nr. 5, Codlea, Brașov, 505100

TELEFON

+4 0722 - 328 997

TELEFON

+4 0723 - 528995

EMAIL

office@rctradivarius.ro

ro_RORO